Υπηρεσίες Καθαριότητας

318 Καθαριστική συνεργείο καθαρισμών για κάθε ανάγκη

                            Τα συνεργεία μας, αποτελούνται  από άρτια εκπαιδευμένο , μόνιμο και έμπιστο προσωπικό, πλήρως εφοδιασμένα και εξοπλισμένα με επώνυμα απορρυπαντικά και συντηρητικά μέσα, επισκέπτονται το χώρο σας και επιδεικνύουν πάντα ενδιαφέρον και προσοχή στις ανάγκες του κτιρίου σας.

Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των υλικών μας και στον έλεγχο του προσωπικού μας, επιτυγχάνουμε τον άριστο καθαρισμό και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

Η 318 Cleaning Company διαθέτει την απαιτούμενη  εμπειρία και άρτια εξειδίκευση στον καθαρισμό κτιριακών εγκαταστάσεων 

Δύο γραφεία εξυπηρέτησης 
1ο Ελευσίνα Περσεφόνης 15 
2ο Κερατσίνι Πατριάρχου Γρηγορίου Ε 4
καλύπτουμε ουσιαστικά όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής 

Σ
τόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει υπηρεσίες και λύσεις υψηλών προδιαγραφών προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών της.
Ο καθαρισμός κτιρίων συμπεριλαμβάνει το σύνολο των εργασιών και ενεργειών που απαιτούνται  με σκοπό να σας παρέχουμε τις απαραίτητες  συνθήκες υγιεινής, λειτουργικότητας ,εμφάνισης του συνόλου των χώρων που τα απαρτίζουν.

Επαγγελματικά συστήματα καθαρισμού κατά του covid 19

Συνεχείς εκπαίδευση προσωπικού σε νέα υλικά

Χρήση επώνυμων πιστοποιημένων υλικών 

Τηλεφωνικό κέντρο  213 01 02 514
Δευτέρα – Παρασκευή  08:00 – 16:00

“Απολαύστε καθαρά και λαμπερά γραφεία, καταστήματα και σπίτια με τις υπηρεσίες μας! Είμαστε ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού με πολυετή εμπειρία στον καθαρισμό και τη συντήρηση χώρων. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα προϊόντα και τεχνολογίες καθαρισμού για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα της εργασίας μας. Επιπλέον, προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες των πελατών μας, εξασφαλίζοντας μια εξατομικευμένη λύση για κάθε περίπτωση. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιεινό χώρο εργασίας ή κατοικίας!”.