Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Ποια είναι η 318 Καθαριστική ;
Δημιουργήσαμε την 318 με στόχο και όραμα, αλλά και με βασική φιλοσοφία την σωστή εξυπηρέτηση των ανθρώπων που διαμένουν ή εργάζονται σε ένα κτίριο στον τομέα της καθαριότητας /

Εμείς στην 318, πιστεύουμε στην ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών  υψηλής ποιότητας με επαγγελματικό τρόπο.

Στόχος μας είναι να επιτευχθεί αυτό, με τον εντοπισμό και τη συνεχή εκπλήρωση των αναγκών που προκύπτουν μέσω των ακαδημαϊκών και τεχνικών μας γνώσεων, σε συνδυασμό με την πολύτιμη συμβολή του έμπιστου προσωπικού μας , και πάντοτε ενεργώντας σύμφωνα με τις βασικές μας αξίες Ειλικρίνεια και διαφάνεια .

Εξυπηρέτηση Πελατών

Είμαστε δεσμευμένοι να ικανοποιούμε συνεχώς τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι, ακούμε τις ανησυχίες των πελατών μας και δίνουμε απόλυτα ασφαλείς λύσεις στον τομέα του καθαρισμού .

Κτίζοντας Ανθρώπινες Σχέσεις

Πιστεύουμε ότι η καλή συνεργασία απαιτεί καλές ανθρώπινες σχέσεις. Συνεχώς προσπαθούμε να επιτύχουμε καλές σχέσεις με τους πελάτες μας οι οποίοι βρίσκονται στο κέντρο της επιχείρησής μας. .

Η 318 Clean Services έχει μόνιμο προσωπικό , με συνεχή εκπαίδευση σε νέα υλικά και καινοτομίες που αφορούν την ευαίσθητη αυτή υπηρεσία .

Σήμερα η 318 Clean services παρέχει υπηρεσίες στον ιδιωτικό , και δημόσιο τομέα , σε πολυκατοικίες και όπου χρειάζεται σωστός και επαγγελματικός καθαρισμός .