Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Οι κύριοι στόχοι της εταιρείας μας είναι η διοίκηση, η συντήρηση και η επίβλεψη των πολυκατοικιών, επαγγελματικών κτιρίων και των εμπορικών συγκροτημάτων . Με άρτια εκπαιδευμένο μόνιμο προσωπικό εξασφαλίζουμε την ανώτερη υπηρεσία σύμφωνα με τις ανάγκες σας .

Γιατί Εμάς ;

Ποια είναι η 318  ;
Πρόκειται για μια προσπάθεια προσοντούχων νέων που διακατέχονται από επαγγελματικό πνεύμα η οποία συνοδεύεται με τη πολύτιμη συνεισφορά των έμπειρων συνεργατών της.
Δημιουργήσαμε την 318 με στόχο και όραμα, αλλά και με βασική φιλοσοφία την πολύπλευρη εξυπηρέτηση των ανθρώπων που διαμένουν ή εργάζονται σε ένα κτίριο.

Εμείς στην 318, πιστεύουμε στην ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών διαχείρισης, και καθαρισμού υψηλής ποιότητας με επαγγελματικό τρόπο.
Στόχος μας είναι να επιτευχθεί αυτό, με τον εντοπισμό και τη συνεχή εκπλήρωση των αναγκών των κάτοικων, μέσω των ακαδημαϊκών και τεχνικών μας γνώσεων, σε συνδυασμό με την πολύτιμη συμβολή των έμπιστων συνεργατών μας, και πάντοτε ενεργώντας σύμφωνα με τις βασικές μας αξίες.

Η λειτουργία και διαχείριση της επιχείρησής μας βασίζεται σε τρεις βασικές αξίες:

Εξυπηρέτηση Πελατών

Είμαστε δεσμευμένοι να ικανοποιούμε συνεχώς τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι, ακούμε τις ανησυχίες των κατοίκων και εργαζομένων δίνουμε λύσεις άμεσα με τακτικές επισκέψεις μας στο κτίριο εξασφαλίζουμε μια ξέγνοιαστη λειτουργία.

Ειλικρίνεια και διαφάνεια

Η φιλοσοφία μας για ανάπτυξη βασίζεται στη δημιουργία πιστής πελατειακής σχέσης με τους πελάτες μας βάση της ειλικρίνειας και διαφάνειας. Η πολιτική μας: “Δεν υπάρχουν κρυφά έξοδα» δείχνει σεβασμό προς τους πελάτες μας, οι οποίοι μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στην ανάλυση των κτηριακών δαπανών μέσα από ειδικά ηλεκτρονικό περιβάλλον από το κινητό σας το tablet σας ή τον προσωπικό σας υπολογιστή .

Κτίζοντας Ανθρώπινες Σχέσεις

Πιστεύουμε ότι η καλή συνεργασία απαιτεί καλές ανθρώπινες σχέσεις. Συνεχώς προσπαθούμε να επιτύχουμε καλές σχέσεις με τους πελάτες μας οι οποίοι βρίσκονται στο κέντρο της επιχείρησής μας. Επίσης, επενδύουμε στις υγιείς συνεργασίες με τους συνεργάτες μας, που εξασφαλίζουν τις καλύτερες τιμές και υψηλή ποιότητα για τους πελάτες μας.

Καθαρισμοί κτιρίων
Ως εταιρεία διαχειρίσεων αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα με ευκαιριακά συνεργεία καθαρισμού τα οποία είχαν μοναδικό στόχο το κέρδος με χαμηλή ποιότητα υλικών , ανεκπαίδευτου προσωπικού , και κακή υπηρεσία καθαρισμού .
Έτσι αποφασίσαμε και δημιουργήσαμε την 318 Clean Services με μόνιμο προσωπικό , συνεχείς εκπαίδευση σε νέα υλικά και καινοτομίες που αφορούν την ευαίσθητη αυτή υπηρεσία .
Δώσαμε άμεσα λύση στους ήδη πελάτες μας και εξασφαλίσαμε τον σωστό καθαρισμό των κτιρίων που διαχειριζόμαστε .
Σήμερα η 318 Clean services παρέχει υπηρεσίες σε ιδιωτικές επιχείρησης , στον δημόσιο τομέα , σε πολυκατοικίες και όπου χρειάζεται σωστός και επαγγελματικός καθαρισμός .