Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Ποια είναι η 318  ;
Δημιουργήσαμε την 318 με στόχο και όραμα, αλλά και με βασική φιλοσοφία την πολύπλευρη εξυπηρέτηση των ανθρώπων που διαμένουν ή εργάζονται σε ένα κτίριο.

Εμείς στην 318, πιστεύουμε στην ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών  καθαρισμού υψηλής ποιότητας με επαγγελματικό τρόπο.
Στόχος μας είναι να επιτευχθεί αυτό, με τον εντοπισμό και τη συνεχή εκπλήρωση των αναγκών που προκύπτουν , μέσω των ακαδημαϊκών και τεχνικών μας γνώσεων, σε συνδυασμό με την πολύτιμη συμβολή των έμπιστων συνεργατών μας, και πάντοτε ενεργώντας σύμφωνα με τις βασικές μας αξίες.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Είμαστε δεσμευμένοι να ικανοποιούμε συνεχώς τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι, ακούμε τις ανησυχίες των κατοίκων και εργαζομένων δίνουμε λύσεις άμεσα  εξασφαλίζουμε μια ξέγνοιαστη λειτουργία.

Ειλικρίνεια και διαφάνεια

Η φιλοσοφία μας για ανάπτυξη βασίζεται στη δημιουργία πιστής πελατειακής σχέσης με τους πελάτες μας βάση της ειλικρίνειας και διαφάνειας.

Κτίζοντας Ανθρώπινες Σχέσεις

Πιστεύουμε ότι η καλή συνεργασία απαιτεί καλές ανθρώπινες σχέσεις. Συνεχώς προσπαθούμε να επιτύχουμε καλές σχέσεις με τους πελάτες μας οι οποίοι βρίσκονται στο κέντρο της επιχείρησής μας. Επίσης, επενδύουμε στις υγιείς συνεργασίες με τους συνεργάτες μας .

318 Clean Services μόνιμο προσωπικό , συνεχείς εκπαίδευση σε νέα υλικά και καινοτομίες που αφορούν την ευαίσθητη αυτή υπηρεσία .

Σήμερα η 318 Clean services παρέχει υπηρεσίες σε ιδιωτικές επιχείρησης , στον δημόσιο τομέα , σε πολυκατοικίες και όπου χρειάζεται σωστός και επαγγελματικός καθαρισμός .

Καλέστε μας